menu
İYİ Partili Çelik, "Küçük ortak çözüm yerine topu taca atmayı seçiyor"
İYİ Partili Çelik, "Küçük ortak çözüm yerine topu taca atmayı seçiyor"
İYİ Partili Çelik: “Küçük ortağın sorunları çözmek yerine veya yetkililere söylemek yerine, gündemi genel siyasete taşıması, vatandaşın sorunlarından ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Küçük ortak açılış ve belediye etkinliklerinde bulunmak ve her protokolde büyük ortağın yerini alırcasına açılış ve belediye etkinliklere koşmaktan, sokağı görmüyor, göremiyor.

“CEVAP VERECEK YÜZÜ YOK”

 

Manisa’mızın büyük ancak küçük bir büyükşehir olduğunu unutmayalım. Niyet çabuk yayılır. Aracınızla çarşıya geldiğinizde nasıl yana yakıla park yeri bulmakta güçlük çektiğinizi biliyoruz. Bize son kez cevap verdiğinizi söylemişsiniz. Şüpheye düştük! Ya dedik başkanın cevap verecek yüzü yok ya da Manisa'nın taleplerine yetişebilecek enerjisi... Enerjiniz yoksa sizi orada zorla tutmuyorlar. Açın gençlerin önünü. Eğer ki son cevap verişinizin sebebi yüzünüzün olmayışı ise o zaman sorun büyük.

“BİLGİN VE EĞİTİMİN YOK”

Gelelim benim evladımın ABD gitme isteği, ne komiksin, bu konuda hiçbir bilgin ve eğitimin yok, benim kızım yabancı dille eğitim yapan üniversitede eğitim görüyor, bu öğrencilerden başarılı olanlar öğrenci değişim programından yabancı ülkede belli dönem eğitim alarak bilgilerini artırıyor, bu başarılı öğrencilerin en doğal hali, tüm öğrencilere nasip olsa keşke.

“HER YER DÖKÜLÜYOR”

Sana son tavsiyem, etkinliklerde başkan yanında bulunmaktan zamanın kalırsa, Şehzadeler’i bir dolaş, eksikleri gözünle gör. Çoğu yaya geçitlerinde boyalar silinmiş, yol aralarında bulunan ağaç ve çiçekler o kadar uzamış ki, araçlar karşı arabayı görmek için yolu yarılamak zorunda kalıyor, araçlar geceleri iki veya üçlü yan yana sıralı park ediyorlar, prestij caddeleri dahil diğer caddeler bakımsızlıktan dökülüyor. Şehzadeler’de en küçük bir yağmur yağsa her yer göl oluyor, okul çevrelerinde ki geçit çizgilerine bir bak, Uzunyol caddesinde iki okul var, vali konağında cumartesi pazarına giden yoldaki kavşağa bak, her an bir araç yayaya çarpacak, orada sinyalizasyon yok, bu durumda yüzlerce kavşak var Şehzadeler’de, istiyorsan sana yardımcı olayım birlikte gezip tespit edelim. Demişsin UKOME kararları, evet UKAME karar alıyor ama UKOME’nin başkanı büyükşehir başkanı, ayrıca belediyeye ait 11 daire var UKOME’de. Sonuçta UKOME’yi yönlendiren belediyeler, biz bunu iyi biliyoruz. Şehzadeler için İYİ günlere az kaldı.” ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

http://manisawebhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!