menu
İYİ Parti Şehzadeler muhtar ziyaretlerine devam ediyor
İYİ Parti Şehzadeler muhtar ziyaretlerine devam ediyor
İYİ Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetimi, Alaybey, Nurlupınar, Akpınar, ve Sakarya Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

İYİ Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim Kurulu üyeleri Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken, Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten, Sakarya Mahalle Muhtarı Orhan Oktay’ı ziyaret etti. Başkan Çelik, muhtarların toplum yaşamı içinde önemli bir yer tuttuklarını ifade ederek, muhtarların vatandaşlarla sürekli olarak iç içe yaşadığını, sorunların tespiti ve çözümü noktasında her zaman büyük mücadele verdiklerini ve bu noktada muhtarları, gönüllü hizmet ordusu olarak gördüğünü söyledi.

 

"Muhtarlar, yerinden yönetim için önemlidir"

 

Başkan Çelik, Şehzadeler ilçesinin sorunlarının tespitinde ve çözümü noktasında muhtarlara beraber hareket edeceklerini sözlerine ekledi. Çelik ayrıca, Muhtarların kendi sorunlarından önce yaşadığı şehrin ve mahallesinin sorunlarına yönelik özveriyle çalıştıklarını, muhtarların halkın temsilcileri olduğunu, vatandaşlarla her zaman iç içe yaşadıklarını, bütün kesimlerin ve insanların düşüncelerine bakmazsızın, adalet ve eşitlik duygusu içerisinde görevlerini yerine getirdiklerini bu yüzden muhtarların yerinden yönetim için son derece önemli olduklarını söyledi. Başkan Çelik son olarak Nurlupınar’da bulunan 6 Mahallenin tek temsilcisi Nurlupınarspor’un Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti, yeni sezonda başarılar diledi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

http://manisawebhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!